Αθλητισμός

Ζητάει το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Ζητάει το ΟΑΚΑ για 99 χρόνια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
Όπως αποκάλυψε η ραδιοφωνική εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ΣΠΟΡ FM 94,6, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σκοπεύει να ζητήσει επίσημα από την Κυβέρνηση να της παραχωρήσει για 99 χρόνια το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» σκοπεύουν να ζητήσουν με κάθε επισημότητα από την Κυβέρνηση την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου μπάσκετ του ΟΑΚΑ για τα επόμενα 99 χρόνια. Θυμίζουμε πως η πολιτεία σχεδιάζει να παραχωρήσει το ΣΕΦ στους αδελφούς Αγγελόπουλους και την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Κάτι αντίστοιχο, λοιπόν, θέλει να κάνει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» του «ΣΠΟΡ FM 94,6», θα ζητήσει να της παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Αν προχωρήσει κάτι τέτοιο, τότε το «τριφύλλι» θα αναλάβει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις συνθήκες εντός του ΟΑΚΑ, το οποίο θα γίνει η… μόνιμη έδρα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

Μάλιστα, οι «πράσινοι» αιτήθηκαν την Παρασκευή (17/3) ραντεβού με την πολιτεία, ώστε να της παρουσιάσουν το πλήρες σχέδιο και να κάνουν το ΟΑΚΑ δικό τους για τα επόμενα 99 χρόνια.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments