Αθλητισμός

Αλλάζει ριζικά η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν

Αλλάζει ριζικά η Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν
Εντελώς διαφορετικό θα είναι το ρόστερ της, με τις αλλαγές να αφορούν και τον Στράτο Περπέρογλου, που φαίνεται πως θα αποχωρήσει.

Εντελώς διαφορετική αναμένεται η Μπαρτσελόνα της επόμενης σεζόν, αφού η φετινή αποτυχία έχει φέρει την απόφαση στους διοικούντες να αλλάξουν το ρόστερ ριζικά ώστε να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.

Αυτά υποστηρίζει και ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ, ο οποίος έβαλε μέσα στα ονόματα που θα αποχωρήσουν και αυτό του Στράτου Περπέρογλου.

Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεση λύση συμβολαίου του Τζάστιν Ντόελμαν, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από τραυματισμούς και δεν έχει προσφέρει όλα όσα θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Πηγές μου αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα θα αφήσει το καλοκαίρι τους Σέιν Λαουάλ, Άλεξ Ρένφρο, Ξαβιέρ Μάνφορντ, Μπραντ Όλεσον, Μούσα Ντιανέ και Στράτος Περπέρογλου», ανέφερε το πρώτο «τιτίβισμα» του Ισραηλινού δημοσιογράφου, ο οποίος πρόσθεσε: 

«Μου είπαν ότι η Μπαρτσελόνα θέλει να λύσει το συμβόλαιο του Τζάστιν Ντόελμαν. Έχει συμβόλαιο, αλλά οι Ισπανοί ενδεχομένως να του προσφέρουν buy out». 

Δείτε τα δύο tweets:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments