Αθλητισμός

Τι λένε οι Αγγελόπουλοι για ΣΕΦ;

Τι λένε οι Αγγελόπουλοι για ΣΕΦ;
Ποια ήταν η αντίδραση των ιδιοκτητών της ερυθρόλευκης ΚΑΕ στα ρεπορτάζ περί της πρόθεσης να παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό το φαληρικό στάδιο;

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν θέλησαν να σχολιάσουν την αποκάλυψη του «Goal». Σαν να λέμε «ουδέν σχόλιον» για την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να τους παραχωρήσει το φαληρικό στάδιο.

Οχι πως είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συζητήσουν την πρόταση, αλλά δεν σημαίνει πως θα συμφωνήσουν κιόλας. Οπως κάθε επιχειρηματική πρόταση, έτσι και αυτή θα διαθέτει τα υπέρ και τα κατά της. Χώρια που το ζήτημα ακόμη βρίσκεται στα… σπάργανα. Δηλαδή οι επαφές δεν είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο, γι’ αυτό και οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού περιμένουν να μάθουν τους όρους της συμφωνίας.

Τούτη τη στιγμή, κάθε έτος που ο Ολυμπιακός νοικιάζει το… σπίτι του, κοστίζει σχεδόν 500.000 ευρώ! Μαζί το ενοίκιο και τα λειτουργικά έξοδα μιας σεζόν. Ποσό ελάχιστα αυξημένο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Και μία συμφωνία η οποία ανανεώνεται κάθε έτος ανάμεσα στη διοίκηση του ΣΕΦ και στην ΚΑΕ.

Πηγή: εφημερίδα “Goal”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments