Αθλητισμός

“Τελειώνει ο Μπαρτζώκας, αυτούς βλέπει η νέα Μπαρτσελόνα”

“Τελειώνει ο Μπαρτζώκας, αυτούς βλέπει η νέα Μπαρτσελόνα”
Η φετινή σεζόν της Μπαρτσελόνα μοιάζει με... ελεύθερη πτώση και οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν. Τι γίνεται με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ποιοι παίκτες φεύγουν και ποιων τα ονόματα έχουν "κυκλωθεί".

​Η απουσία της «Μπάρτσα» από τα πλέι οφ της Euroleague και η αποτυχημένη μέχρι σήμερα σεζόν έχει κάνει τους ανθρώπους των Καταλανών να τσεκάρουν από τώρα ονόματα, ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Βέβαια, κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα πάρει το πρωτάθλημα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως προς το παρόν το πλάνο που… τρέχει φέρνει ολικό «λίφτινγκ» στην ομάδα από την Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με το «encestando.es», η Μπαρτσελόνα θέλει να κινηθεί για κάποιους παίκτες ανεξάρτητα από το ποιον προπονητή θα έχει στον πάγκο της, προκειμένου να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατόν. Το δημοσίευμα αναφέρει πως κατά 99% ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα συνεχίσει στην Βαρκελώνη, με τους «μπλαουγκράνα» να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις προπονητών. 

Για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο υποστηρίζεται πως πλέον μπορεί να βοηθάει την ομάδα κυρίως ψυχολογικά και όχι ως ένας παίκτης «κλειδί». Η Μπαρτσελόνα θα συζητήσει με τον αρχηγό της για το μέλλον του μετά το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το υψηλό κασέ του Άντε Τόμιτς προβληματίζει τους διοικούντες την «Μπάρτσα», σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. Στο συμβόλαιο του Κροάτη σέντερ μένει μία σεζόν, ωστόσο αν φέρει πρόταση μπορεί να φύγει. Το ίδιο ισχύει και για τον Ταϊρίς Ράις, με τους Καταλανούς να είναι έτοιμοι να ανάψουν το «πράσινο φως», αν έρθει κάποια πρόταση για εκείνον.

Επιπλέον, το σενάριο να «κοπεί» ο Τζάστιν Ντόελμαν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει «διαζύγιο» και με τον Στράτο Περπέρογλου. Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν και οι Βίτορ Φαβεράνι – Μπραντ Όλεσον. Αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ, το «encestando.es» τονίζει πως ο παίκτης θα μείνει στην Βαρκελώνη, έχοντας ρόλο συμπληρωματικού παίκτη στο ροτέισιον της νέας Μπαρτσελόνα.

Τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει για την επόμενη σεζόν φέρονται να είναι αυτά των Σέιν Λάρκιν, Μπραντ Ουαναμέικερ και Άνταμ Χάνγκα. Για τον Στέφαν Γιόβιτς, που έχει γραφτεί πως είναι «κλεισμένος», η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Σέρβος έχει προτάσεις και θα αποφασίσει εκείνος τι θα κάνει μελλοντικά.

Πάντως, η πρώην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται να ψάχνει για τέσσερα «μεγάλα» ονόματα στην αγορά, αλλά και για παίκτες ταλαντούχους και «δειψασμένους» για τίτλους και διακρίσεις.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments