Lifestyle

Μπινελίκια της Βεργκάρα σε δημοσιογράφο: Είναι ηλίθιος (pic)

Μπινελίκια της Βεργκάρα σε δημοσιογράφο: Είναι ηλίθιος (pic)
Το δημοσίευμα πως χώρισε με τον σύζυγό της την έκανε έξαλλη και απάντησε μέσω Instagram.

Έξαλλη είναι η γνωστή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα με δημοσίευμα του του περιοδικού Star, που αναφέρει πως έχει απατήσει το σύζυγό της Τζόι Μανγκανιέλο και έχουν χωρίσει.

Η απάντησή της ήρθε μέσω Instagram, όπου έκανε λόγο για ηλίθιο δημοσιογράφο, ενώ και ο άντρας της αναφέρθηκε σε αυτό, λέγοντας πως δεν πρέπει κανείς να αγοράζει αυτά τα σκουπίδια.

«Ο συντάκτης αυτού του δημοσιεύματος είναι ηλίθιος. Αφού αποφάσισε να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το χέρι μου για να δημιουργήσει ψευδείς ειδήσεις, θα έπρεπε να σιγουρευτεί ότι έχει κάνει το ίδιο και με όλες τις άλλες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media από εκείνη τη βραδιά στη Ρώμη, στις οποίες το φοράω.

Παρεμπιπτόντως, ο άντρας με τον οποίο υποτίθεται ότι απάτησα τον σύζυγό μου είναι ο φίλος μου και παραγωγός της ταινίας Bent, ο οποίος μία εβδομάδα αργότερα ήρθε στο σπίτι μου και γιορτάσαμε όλοι μαζί το Πάσχα».

Ανάλογη και η απάντηση του συζύγου της, που έγραψε ειρωνικά:

«Μεγάλη έκπληξη που η Star και κανείς άλλος κατασκεύασε μία ψεύτικη ιστορία και με Photoshop αφαίρεσε τη βέρα από το χέρι της συζύγου μου για να πουλήσει έντυπα. Κάντε μια χάρη σε ολόκληρο τον κόσμο και μην αγοράζετε τα σκουπίδια τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments