Πολιτική

Ασημακοπούλου: “Η κυβέρνηση θα υπογράψει ο,τιδήποτε για να μείνει στην εξουσία”

Ασημακοπούλου: “Η κυβέρνηση θα υπογράψει ο,τιδήποτε για να μείνει στην εξουσία”
"Έφερε μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση".

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, λέγοντας πως φορτώνει νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού με τη μείωση των συντάξεων και τη μείωση του αφορολόγητου.

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» έκανε λόγο για «4ο μνημόνιο με την… πρωτοτυπία να μην έχει χρηματοδότηση. Όπως και να θέλει να το λέει η κυβέρνηση παίρνει μέτρα πέραν από το 2018, που λήγει το πρόγραμμα. Εάν δεν θέλουν να το πουν μνημόνιο, ας το πουν όπως θέλουν» δήλωσε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε: «Μας δίνουν τα αντίμετρα που ουδέποτε θα εφαρμοστούν γιατί θα πρέπει να πιάσουμε τους στόχους των πρωτογενών πλεονασμάτων. Δεν νομίζω ότι κανείς πείθεται από αυτό το πανηγύρι. Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υπογράψει ο,τιδήποτε για να μείνει στην εξουσία». 

Ερωτηθείσα για τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη απάντησε: «Aν εφαρμοστεί ένα σωστό μείγμα οικονομικής πολιτικής, αν υπάρξει μια κυβέρνηση αξιόπιστη στην οποία θα βασιστούν οι επενδυτές, μπορούν να αντιστραφούν τα πράγματα». Άφησε, δε, αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις επενδύσεις, που «ενώ δηλώνει υπέρ, εν συνεχεία δίνει πολιτική εντολή στους υπουργούς να βάζουν προσκόμματα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments