Αθλητισμός

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Σλούκας για συγχαρητήρια

Στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ο Σλούκας για συγχαρητήρια

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Συνεχάρη τους παλιούς τους συμπαίκτες.

Ο Κώστας Σλούκας πανηγύρισε το τρίτο ευρωπαϊκό της καριέρας του, αυτή τη φορά με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσέ, αφού τις δύο προηγούμενες φορές είχε πανηγυρίσει με τον Ολύμπιακό (2012, 2013).

Ο Έλληνας γκαρντ, που είχε δηλώσει πως δεν ήθελε τον Ολυμπιακό για αντίπαλο, όταν ολοκληρώθηκε η απονομή στην ομάδα του και οι πανηγυρισμοί, έσπευσε στα αποδυτήρια της πρώην ομάδα του.

“Συγχαρητήρια που φτάσατε ως εδώ και συγχαρητήρια για την πορεία που κάνατε”, είπε ο Σλούκας στους πρώην συμπαίκτες του.

Φυσικά, πολλούς απ’ αυτούς θα τους συναντήσει σε λίγο καιρό και στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.