Αυτοδιοίκηση

Δήμος Κηφισιάς: Δράση καθαρισμού του Κηφισού στις 18 Ιουνίου

Δήμος Κηφισιάς: Δράση καθαρισμού του Κηφισού στις 18 Ιουνίου
Η δράση θα ξεκινήσει στις 9:30 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 13:00.

Δράση καθαρισμού του ποταμού Κηφισού προγραμματίζει ο δήμος Κηφισιάς την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Κηφισού αποτελεί κύρια προτεραιότητα του Δήμου Κηφισιάς. Όπως ενημερώνει ο Δήμος προσπαθεί με δράσεις και συνεργασίες να «κρατήσει ζωντανό για πάντα το τελευταίο ποτάμι της Αττικής».

Ως σημείο στάθμευσης του καθαρισμού έχει οριστεί το τέρμα της οδού Ερμιόνης στη Νέα Κηφισιά. Η διαδρομή που μπορούν να ακολουθήσουν οι ενεργοί πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στη δράση είναι: πλατεία Νέας Κηφισιάς, Ελαιών (κάτω από τη γέφυρα), τέρμα Ερμιόνης (Μαζαράκη).

Η δράση θα ξεκινήσει στις 9:30 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στις 13:00.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς θα διαθέσει στους εθελοντές όλα όσα χρειάζονται για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες, κ.λπ.), ενώ επί τόπου θα βρίσκονται εργαζόμενοι και εθελοντές του Δήμου προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες.

Μια ευχάριστη κυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια με καλό σκοπό. Να απολαύσουμε το φυσικό περιβάλλον με τα πλατάνια, τις βατομουριές και τις καλαμιές και παράλληλα να συμμετάσχουμε σε ένα οργανωμένο καθαρισμό τμήματος της κοίτης του Κηφισού.

Ο Δήμος καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν στον καθαρισμό ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play