Αθλητισμός

Βλέπει την περίπτωση Ματσιούλις ο Παναθηναϊκός

Βλέπει την περίπτωση Ματσιούλις ο Παναθηναϊκός
Οι πράσινοι εξετάζουν τον Λιθουανό, που πιθανότατα φεύγει από τη Ρεάλ.

Έναν παλιό γνώριμο σκέφτονται να φέρουν και πάλι πίσω οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος μπορεί να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει από τη “βασίλισσα”.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 32χρονος φόργουορντ μέτρησε 6,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 16:43″ συμμετοχής ανά παιχνίδι στην Euroleague, ωστόσο είδε τον αγωνιστικό του ρόλο να μειώνεται σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές του στην Ρεάλ. Αυτό το γεγονός έχει φέρει σκέψεις ενός… διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, με το «τριφύλλι» να περιμένει στην «γωνία» τον Λιθουανό άσο.

Όπως είναι γνωστό από την πολυετή παρουσία του στα ευρωπαϊκά παρκέ, ο Ματσιούλις είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να προσφέρει σταθερότητα στις θέσεις των φόργουορντ. Φυσικά, ο Λιθουανός άσος είναι γνωστός στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης μετά από την διετή παρουσία του στο ΟΑΚΑ (2012-2014), ενώ η πόρτα της επιστροφής του στην Αθήνα ήταν πάντα ανοικτή.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος είχε πει, ο Παναθηναϊκός Superfoods ήταν πάντα στην καρδιά του και πλέον δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά την φανέλα με το «τριφύλλι». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει πολύ καλή γνώμη για την αγωνιστική αξία του Ματσιούλις, τον οποίο αντιμετώπισε ουκ ολίγες φορές στα ισπανικά «clasico».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments