Αυτοδιοίκηση

Εφαρμογή Ελεγχόμενης Σταθμευσης στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Εφαρμογή Ελεγχόμενης Σταθμευσης στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης
Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένες γειτονιές και θα επεκταθεί.

Μετά από αγώνα με την γραφειοκρατία, το ζήτημα επικυροποίησης της Εφαρμογής Ελεγχόμενης Στάθμευσης στις γειτονιές γύρω από το μετρό ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο του Ελληνικού.

Το πρόγραμμα ξεκινάει πιλοτικά σε συγκεκριμένες γειτονιές και θα επεκταθεί, εάν οι αρμόδιοι δουν δούμε στην πράξη πως θα λειτουργήσει το πολιτικό αυτό σχέδιο για το οποίο ήδη έχουν ενημερωθεί κάτοικοι. Με την ελεγχόμενη στάθμευση κάθε κάτοικος θα σταθμεύει δωρεάν στην ζώνη κατοίκων με την σχετική κάρτα στην γειτονιά του ενώ θα δημιουργηθεί και ζώνη επισκεπτών με χρέωση ( μισό ευρώ η ώρα).

Στόχος είναι 300 σπίτια στις γειτονιές της περιοχής που περικλείεται από τους δρόμους της Χαλδειας Καλλιπολεως Αργοναυτων Πόντου και Ροδοπόλεως να σταθμευουνε επιτέλους εκεί κάτι που σήμερα είναι αδύνατον ενώ και η Λ Ιασωνίδου μέχρι την Ριζούντος θα αποκτήσει τετραπλάσιες θέσεις εναλλαγής αφού δεν θα μπορεί να σταθμεύει κάποιος παρά μόνο για λίγη ώρα όση χρειάζεται για τα ψωνια του. 

Περισσότερες πληροφορίες για την κανονιστική που ψηφίσαμε εχθές υπάρχει στην σελίδα του Δήμου μας.Να σημειωθεί ότι το τεράστιο αυτό έργο γίνεται πιλοτικά γιατί έχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες αστυνόμευσης του αφού έχουμε μόλις 4 Δημοτικούς αστυνομικούς. Στόχος είναι να το επεκτείνουμε αμέσως μόλις αυξηθεί η δύναμη μας σε όλη την πόλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments