Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι 3 Πακιστανοί, που απήγαγαν και δολοφόνησαν 21χρονο ομοεθνη τους

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι 3 Πακιστανοί, που απήγαγαν και δολοφόνησαν 21χρονο ομοεθνη τους
Σε βάρος των δραστών είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πατρών.

Στη σύλληψη τριών ατόμων από το Πακιστάν προχώρησε η Αστυνομία της Πάτρας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του 21χρονου ομοεθνή τους, η σορός του οποίου βρέθηκε σε αγροτική περιοχή στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Οι δράστες απαιτούσαν χρηματικό ποσό από την οικογένειά του στο Πακιστάν, αναφέροντας τους ψευδώς, ότι ο 21χρονος είναι ζωντανός.

Σε βάρος των δραστών είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πατρών. Οι 3 Πακιστανοί ηλικίας 21, 34 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή και εκβίαση, έγινε την Πέμπτη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Πατρών. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση βαρύνονται με τις ίδιες κατηγορίες και αναζητούνται για να συλληφθούν, ακόμη δύο υπήκοοι Πακιστάν, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments