Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Αυτό το “μπαμ” παλεύει ο Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Αυτό το “μπαμ” παλεύει ο Μαρινάκης
Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, αλλά οι ερυθρόλευκοι δείχνουν διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους.

Μπορεί ο Ούρος Τζούρτζεβιτς να συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα σταματήσουν να… παλεύουν για τον διακαή πόθο διοίκησης και κόσμου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρι την τελευταία ώρα των μεταγραφών για την επιστροφή του Βέλγου στο Καραϊσκάκη, εκεί που θα… βρεθεί το βράδυ της Κυριακής με την Εθνική του ομάδα.

Παραμένει ωστόσο μια πολύ δύσκολη περίπτωση, κυρίως λόγο του οικονομικού κόστους.  Γι’ αυτό, άλλωστε, αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή να διαψεύσουν ότι ασχολούνται με τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που αυτόματα ανεβάζει τις προσδοκίες.

Από εκεί και πέρα, επαφές έχουν γίνει και για τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, αλλά από τη Σερβία ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει ο παίκτης την καριέρα του στην Ελλάδα. Από την άλλη, εκτιμάται ότι δύσκολα μπορεί να απασχολεί πραγματικά ο Ντεμπά Μπα, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν επιθετικό που βρίσκεται σε καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει παρουσιάσει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments