Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δεν ανησυχούν για Μακ

ΠΑΟΚ: Δεν ανησυχούν για Μακ
ΠΑΟΚ: Δεν ανησυχούν για ΜΑΚ, μπαίνει σε πρόγραμμα ο Κρέσπο, κτύπησε στη μύτη ο Μαλεζάς.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων οδεύουν προς την ολοκλήρωσή τους, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τα ονόματα στο απουσιολόγιο να μειώνονται και να έχει όλο και περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για να δουλέψει ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (11/9 στις 19:30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική της Super League.

Σήμερα (5/9) το πρωί το αγωνιστικό τμήμα δούλεψε στην Νέα Μεσημβρία, κυρίως στο κομμάτι της τακτικής αλλά και στην φυσική κατάσταση. Μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια 10 Vs 10 αρχικά χωρίς και στην συνέχεια με τερματοφύλακες, με το τεχνικό του Δικεφάλου να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του τι θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι διεθνείς, Γκόικο Τσίμιροτ , ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός , που ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , που μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χοσέ Κρέσπο ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αύριο το απόγευμα αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ το απρόοπτο της ημέρας ήρθε από τον Στέλιο Μαλεζά , ο οποίος δέχθηκε μία δυνατή μπαλιά στο πρόσωπο που οδήγησε σε ρινορραγία, το ιατρικό επιτελείο τον περιποιήθηκε άμεσα, αλλά προληπτικά αποχώρησε από την υπόλοιπη προπόνηση.

Αύριο (6/9) επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Εβγέν Σάχοφ , που έχουν παιχνίδια σήμερα (5/9) το βράδυ με τις εθνικές του ομάδες, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ, επιστρέφει απόψε το βράδυ (5/9). Ο Σλοβάκος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην ήττα από την Αγγλία και θα εξεταστεί μόλις φτάσει από τον γιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα , ο οποίος επικοινώνησε με το ιατρικό τιμ της Εθνικής Σλοβακίας και πληροφορήθηκε ότι η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ακριβής εκτίμηση για την κατάστασή του θα γίνει μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Την Τετάρτη (6/9) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, αρχικά στις 10:00 και στην συνέχεια στις 18:00, στην Νέα Μεσημβρία.

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments