Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο απολογισμός των διεθνών

ΠΑΟΚ: Ο απολογισμός των διεθνών
Διαβάστε τι έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με τις εθνικές ομάδες.

Με τις εμφανίσεις των Κουλούρη και Λημνιού και να ξεχωρίζουν, ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών του Δικεφάλου για τον Σεπτέμβριο. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τις επιδόσεις τους με τις φανέλες των εθνικών τους ομάδων.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Εθνική Ελλάδας U21 στον προκριματικό όμιλο για το Euro 2019. To αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με δύο νίκες, αρχικά στην έδρα της Λευκορωσίας με 0-2 και στην συνέχεια εντός έδρας επί της Μολδαβίας με 5-1.

Ο Ευθύμης Κουλούρης έπαιξε βασικός και έβγαλε 90λεπτο και στις δύο αναμετρήσεις, πέτυχε ένα τέρμα στον πρώτο αγώνα και δύο στον δεύτερο, ενώ σέρβιρε και μία ασίστ στο παιχνίδι με τους Μολδαβούς στον Λημνιό. Ο νεαρός εξτρέμ, μπήκε αλλαγή στην Λευκορωσία στο 66′ και εκτέλεσε το κόρνερ για το γκολ του συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ, Κουλούρη, ενώ με την Μολδαβία έβγαλε όλο το 90λεπτο μοιράζοντας ακόμα μία ασίστ και πάλι στον Κουλούρη. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης χρησιμοποιήθηκε μόνο στο παιχνίδι κόντρα στους Λευκορώσους από τον Αντώνη Νικοπολίδη, μπαίνοντας αλλαγή στο 85′.

Το δύο στα δύο έκανε η Σερβία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , επικρατώντας με 3-0 της Μολδαβίας στο Βελιγράδι και πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό στο Δουβλίνο επί της Ιρλανδίας, αποτελέσματα που την έχουν κρατήσει στην κορυφή του ομίλου, τέσσερις βαθμούς πάνω από την Ουαλία, με δύο παιχνίδια να απομένουν. Ο φορ του Δικεφάλου πέρασε και στα δύο παιχνίδια στο 80′ ως αλλαγή.

Σε θέση ισχύος παρέμεινε η Σλοβακία, όσων αφορά την δεύτερη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ. Με τον Ρόμπερτ Μακ να αγωνίζεται και στις δύο αναμετρήσεις και να είναι θετικός, οι Σλοβάκοι επικράτησαν με 1-0 της Σλοβενίας εντός έδρας και ηττήθηκαν με 2-1 από την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η ομάδα του Μακ βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ένα βαθμό πάνω από την Σλοβενία και πέντε πίσω από την Αγγλία.

Aπό το ναδίρ στο ζενίθ βρέθηκε η Βοσνία. Αρχικά ηττήθηκε από την Κύπρο στην Λευκωσία, αν και κέρδιζε με 0-2 στο ημίχρονο, με τον Γκόικο Τσίμιροτ να ξεκινάει βασικός και να αποχωρεί στο 75′, ένα λεπτό πριν οι Κύπριοι κάνουν το 3-2. Παρά την ήττα οι Βόσνιοι είδαν την Εθνική Ελλάδας να μην μπορεί να νικήσει την Εσθονία εντός έδρας και να ανεβάζει την διαφορά στους δύο μόλις βαθμούς. Στο δεύτερο παιχνίδι οι Βόσνιοι δεν συνάντησαν αντίσταση στο Γιβραλτάρ, επικράτησαν με 0-4, με τον Τσίμιροτ να μένει στον πάγκο και προσπέρασαν την Ελλάδα που ηττήθηκε εντός έδρας από το Βέλγιο με 1-2. Πλέον κρατούν την τύχη τους στα πόδια τους και με δύο νίκες θα βρεθούν στα μπαράζ.

Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο παιχνίδια της Ουκρανίας ο Εβγέν Σάχοφ . Η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο πήρε σπουδαία νίκη εντός έδρας επί της Τουρκίας με 2-0, αλλά στην συνέχεια ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ισλανδίας και έπεσε στην τέταρτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή και την απευθείας πρόκριση. Το φινάλε του ομίλου αναμένεται δραματικό με Τουρκία, Ουκρανία, Ισλανδία και Κροατία να διεκδικούν την πρωτιά μέχρι τέλους.

Συμμετοχή και στα δύο φιλικά της Εθνικής Νέων κόντρα στην Λετονία πήραν οι Τζοβάρας, Χατζηδίμπας και Δημητρίου , με τον πρώτο να βρίσκει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι στο οποίο οι νεαροί παίκτες πήραν την άτυπη ρεβάνς μετά την ήττα με 1-2, και κέρδισαν με 5-0.

Το τουρνουά Stevan Cele Vilotic κατέκτησε η Εθνική Σερβίας U19, με τον Μίσκοβιτς να αγωνίζεται και στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσε η ομάδα του κόντρα σε Σκωτία (3-1 νίκη), Ουκρανία (0-0) και Ισραήλ (3-1 νίκη, τελικός).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments