Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς έστειλαν βίντεο του επιχειρηματία
Απαγωγή Λεμπιδάκη: Οι απαγωγείς έστειλαν βίντεο του επιχειρηματία | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Σεπτεμβρίου 2017, 12:33 7 Σεπτεμβρίου 2017, 12:33

Η απαγωγή Λεμπιδάκη εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ, με την αστυνομία να παρακολουθεί την υπόθεση και την οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία να αναζητά πληροφορίες για τον άνθρωπό της και φυσικά τρόπους ώστε να βρει τα λύτρα.

«Απόδειξη ζωής» μέσω βίντεο έστειλαν στους οικείους του επιχειρηματία οι απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, με πληροφορίες τοπικών ιστοσελίδων της Κρήτης να αναφέρουν ότι ο 54χρονος φαίνεται ταλαιπωρημένος αλλά κατά τα άλλα καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretalive, μέσω του βίντεο οι απαγωγείς διεμήνυσαν ότι δεν θα διαπραγματευτούν άλλο το ύψος των λύτρων.

Η εφημερίδα Πατρίς γράφει ότι λίγο πριν μπει ο Σεπτέμβριος φρόντισαν να καταστήσουν σαφές ότι τα ψέμματα τελείωσαν και πως, αν οι οικείοι του επιχειρηματία να πάρουν πίσω τον άνθρωπο τους θα πρέπει να πληρώσουν «ακατέβατα» 30 εκατομμύρια ευρώ. 

Αντίστοιχες πληροφορίες είχε μεταδώσει και ο ΑΝΤ1.

Φέρονται, μάλιστα, να διαμήνυσαν ότι άλλο σκόντο δεν κάνουν (ξεκίνησαν από τα 100 εκατομμύρια) και ότι θα τα ξαναπούν εφόσον η οικογένεια είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τα λύτρα που ζητούν.

Ετικέτες: 


2017