Αυτοδιοίκηση

Γιάννης Μπουτάρης: Τι γυρεύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στη ΔΕΘ;

Γιάννης Μπουτάρης: Τι γυρεύουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στη ΔΕΘ;
Την ενόχλησή του για την παρουσία του περιπτέρου των ενόπλων δυνάμεων στη 82η ΔΕΘ εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

«Τι γυρεύουν οι ένοπλες δυνάμεις στη ΔΕΘ; Μπορεί ο κ. Καμένος να στήσει ένα περίπτερο στη Νέα Παραλία από 26 έως 28 Οκτωβρίου και να έρχεται ο κόσμος να θαυμάζει» τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Επανέλαβε επίσης την πρότασή του να παραμείνει η Εκθεση εμπορικό γεγονός και να διαχωριστεί από τις πολιτικές παρουσίες, οι οποίες μπορούν να μείνουν στο επίπεδο των επισκέψεων, όπως είπε.

«Οι πολιτικές συζητήσεις να γίνονται εκτός Εκθεσης, ας δημιουργήσουν μια εβδομάδα πολιτικού διαλόγου και να σκεφτούν εκεί πως θα είναι ο κόσμος τον επόμενο αιώνα», ανέφερε ο δήμαρχος.

Και κάλεσε τους φορείς της πόλης να συζητήσουν για την αποκατάσταση της ταυτότητας της Εκθεσης: «Να γίνει μια εμποροπανήγυρη σοβαρή, σύγχρονη, που να έχει και να πουλά από πρόβατα μέχρι αεροπλάνα», τόνισε, προτείνοντας μάλιστα να έχει ακόμα και λούνα παρκ. 

«Μάστερ πλαν χωρίς ταυτότητα της Εκθεσης δεν γίνεται», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments