Πολιτική

Κωστής Xατζηδάκης: Τραγέλαφος και ντροπή αυτό που συμβαίνει με το Ελληνικό

Κωστής Xατζηδάκης: Τραγέλαφος και ντροπή αυτό που συμβαίνει με το Ελληνικό
Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο Κωστής Χατζηδάκης στην κυβέρνηση αναφορικά με την επένδυση στο "Ελληνικό".

Tραγέλαφο και ντροπή χαρακτήρισε ο Κωστής Χατζηδάκης τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται όσον αφορά τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό, καλώντας τον πρωθυπουργό να παρέμβει, σύμφωνα με το skai.gr.

"Υπάρχει μια κυβέρνηση που άλλαξε μυαλά. Κάθεται και κλωσάει το πράγμα. Μάς λέει ‘’μην ανησυχείτε’’ ενώ έχει εκκρεμή ζητήματα. Είναι τραγέλαφος. Είναι ντροπή για μια κυβέρνηση αυτό που συμβαίνει. Ο κ. Τσίπρας είναι πρόεδρος του Υπουργικού Συμβουλίου. Δεν μπορεί να είναι τόσο αδύναμος που δεν μπορεί να μετακινήσει τη γ.γ. του ΚΑΣ. Έχουμε κυβέρνηση που κρίνεται από το αποτέλεσμα" ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όπως τόνισε, "πρέπει να κάνουμε ακόμα σαφέστερο ότι η κυβέρνηση κάνει τους φτωχούς φτωχότερους. Τσακίζουν την οικονομία γι’ αυτό έχουμε φτάσει σε χαμηλό εικοσαετίας. Χωρίς επενδύσεις δεν μπορούμε να πάμε μπροστά. Αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τους φτωχότερους".

"Έχουμε διατυπώσει προτάσεις. Όμως είμαστε πάνω σε κινούμενη άμμο… Θέλουμε να ακούσουμε τους κοινωνικά αδύναμους. Θέλουμε να ακούσουμε όσους έχουν καχυποψία απέναντι στην πολιτική. Ακόμα και ανθρώπους που πρώτη φορά θα έρθουν να μιλήσουν στη ΝΔ. 

Μας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα της Τεχνολογίας. Θα κυκλοφορήσουμε ένα ερωτηματολόγιο ηλεκτρονικά με πραγματικά διλήμματα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα. Θέλουμε να γίνουμε μια κυβέρνηση που θα κάνει ένα ποιοτικό άλμα" σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Όσον αφορά το συνέδριο της ΝΔ το Δεκέμβριο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι "είμαι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής. Είναι ένα συνέδριο θέσεων, προγραμματικό. Eίναι σαφές ότι συνδυάζουμε την ελευθερία. Δεν αλλάζουμε τίποτα στο καταστατικό μας… Η ΝΔ θέλει μέσα από το συνέδριο να ξεδιπλώσει το αφήγημά της. Δεν θέλουμε ένα συνέδριο με ‘’μπράβο’’ και ‘’ζήτω’’ αλλά να ανοίξουμε τις πόρτες για να έρθουν νέοι άνθρωποι".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments