Διεθνή

Ιβάνα Τραμπ: Εγώ ενθάρρυνα τον Ντόναλντ να χρησιμοποιεί το Twitter

Ιβάνα Τραμπ: Εγώ ενθάρρυνα τον Ντόναλντ να χρησιμοποιεί το Twitter
Ιβάνα Τραμπ, η μεγάλη επιστροφή. Κάπως έτσι θα μπορούσε να τιτλοφορείται η επανεμφάνιση της πρώην κυρίας Τραμπ, η οποία έδωσε συνέντευξη για να κοινοποιήσει σε όλους ότι αυτή κρύβεται πίσω από την εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Twitter.

Η πρώην κυρία Τραμπ, που δεν είχε την τύχη της Μελάνια να γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS και επιχείρησε να πάρει λίγη απο τη λάμψη της προεδρικής πλέον οικογένειας, επισημαίνοντας ότι αυτή είναι ο δάκτυλος που κρύβεται πίσω από την ασυδοσία Τραμπ στο Twitter.

“Του είπα, νομίζω ότι πρέπει να τουιτάρεις. Είναι ο νέοος τρόπος, νέα τεχνολογία” δήλωσε η Ιβάνα Τραμπ στο CBS Sunday Morning. “Και αν θες να μεταφέρεις τα λόγια σου ορθά, χωρίς να την παρέμβαση των New York Times, που θα διαστρεβλώσουν κάθε λέξη που θα πεις, αυτός είναι ο τρόπος για να μεταφέρεις το μήνυμά σου.”

Η Ιβάνα, εκτός από μέντορας του Τραμπ στο Twitter αλλά και άλλων ανούσιων θεμάτων που ανέλυσε, δήλωσε ακόμα ότι συνεχίζει να μιλά με τον πρώην συζυγό της μία φορά της εβδομάδα.

Γεννημένη στην πρώην Τσεχοσλοβακίαμάλιστα, είπε ότι ο Πρόεδρος της πρότεινε τη θέση της πρέσβειρας στην Δημοκρατία της Τσεχίας αλλά εκείνη αρνήθηκε γιατί όπωςείπε ήθελε την ελευθερία της.

“Μου πρόφερε τη θέση της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Τσεχία και μου είπε ο Ντόναλντ: Ιβάνα αν τη θές μπορώ να σου τη δώσω τη θέση”. Αλλά του απάντησα “Θα ήθελα την ελευθερία μου. Θέλω να κάνω ό,τι εγώ θέλω, να πηγαίνω όπου θέλω με όποιον θέλω” είπε μεταξύ άλλων η πρώην κυρία Τραμπ.

Η Ιβάνα είναι η πρώτη σύζυγος Τραμπ. Είχε παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και οι δυο τους πήραν διαζύγιο το 1992. Μαζί απέκτησαν 3 παιδιά, τον Ντόναλντ Τζ, την Ιβάνκα και τον Έρικ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments