Άντρας

Τρύφωνας Σαμαράς: Ποζάρει για τα εσώρουχα γνωστού οίκου (pics)

Τρύφωνας Σαμαράς: Ποζάρει για τα εσώρουχα γνωστού οίκου (pics)
Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε μία σέξι φωτογράφιση για τα εσώρουχα γνωστού οίκου.

Ο δημοφιλής κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς, πόζαρε ως σέξι μοντέλο στον φωτογραφικό φακό μόνο με τα εσώρουχα του οίκου Guy Laroche. Στην φωτογράφιση συμμετείχε και η Χριστίνα Αλούπη, με την οποία ο Τρύφωνας συνεργάστηκε και στις τρεις διαφημιστικές καμπάνιες, στις οποίες πρωταγωνίστησε φέτος.

Το art direction της φωτογράφισης το έκανε ο Βαγγέλης Μιχελής, ενώ το μακιγιάζ ήταν του Φρέντυ Καλομπράτσου. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους πάντες και είναι θέμα χρόνου να δούμε τον Τρύφωνα ως μοντέλο και σε επόμενες διαφημιστικές καμπάνιες, ενδεχομένως και τηλεοπτικές. Ποιος ξεχνάει, άλλωστε, το σποτ-υπερπαραγωγή γνωστής αλυσίδας πολυκαταστημάτων στο οποίο πρωταγωνίστησε πριν από δύο χρόνια, βγαίνοντας μέσα από μία αχιβάδα, πλαισιωμένος από αχινούς!

«Δεν δηλώνω μοντέλο. Απλώς επιλέγω να παίρνω μέρος σε διαφημιστικά πρότζεκτ που μου ταιριάζουν» διευκρίνισε ο ίδιος μιλώντας στην «Espresso» πριν από λίγο καιρό. Ωστόσο, το μόντελινγκ δεν είναι το μόνο καλλιτεχνικό μονοπάτι που έχει βαδίσει ο hair stylist των celebrities. Στο παρελθόν δοκιμάστηκε με επιτυχία στην υποκριτική, την παρουσίαση, αλλά και στον χορό, μέσα από το «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments