Μedia

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στην πρεμιέρα της εκπομπής στη Σία Κοσιώνη για τη γέννηση του μωρού της

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές στην πρεμιέρα της εκπομπής στη Σία Κοσιώνη για τη γέννηση του μωρού της
Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία από τον αέρα της εκπομπής της έστειλε τις ευχές της στη Σία Κοσιώνη για τη γέννηση του μωρού της.

Η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής είχε θέμα για τις εγκυμονούσες της ελληνικής showbiz. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ξεκίνησε της συζήτηση με την χαρμόσυνη είδηση της ημέρας και το νέο μέλος στην οικογένεια της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει τις ευχές της στο νεογέννητο μωρό της ξανθιάς δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ: «Πώς πέρασε έτσι ο καιρός; Να το χαίρονται, να τους ζήσει το παιδί, να είναι καλότυχο το μωρό και να φέρει και άλλη χαρά στο σπίτι τους», είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Λαμπερή η σημερινή πρεμιέρα

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά καλωσόρισε τους τηλεθεατές και εξήγησε το νέο κόνσεπτ: «Καλησπέρα σας και καλή σεζόν και καλό μας χειμώνα, γιατί φτάσαμε 9 Οκτωβρίου για να πούμε το πρώτο μας καλωσόρισμα. Το πρώτο μας καλωσόρισμα στο νέο μας σπίτι και ξέρω ότι έχετε ακούσει πολλά, ότι η Ελένη αλλάζει, σκηνικά, πράγματα, πως θα είναι… Κοιτάξτε θα έχουμε μπροστά μας εννέα ολόκληρους μήνες για να τα δούμε και να τα χορτάσουμε μαζί. Φέτος έχω σκοπό να είμαι πολύ κοντά σας, στο σπίτι σας, στη γειτονιά σας. Θέλω να σας πιάσω και να με πιάσετε. Να πούμε τα δικά μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments