Αθλητισμός

Χρηστίδης: Ο Άρης θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει

Χρηστίδης: Ο Άρης θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Χρηστίδης, μίλησε για τους ''κίτρινους'' σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Για τον Νίκο Χρηστίδη, δεν αργεί ο καιρός στον οποίο θα λάβει χώρα η επιστροφή του Άρη σε… γνώριμα λημέρια, στα ”σαλόνια” της Super League.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μίλησε για τον Άρη στον ραδιοφωνικό σταθμό ”Yellow”, τονίζοντας μεταξύ άλλων, ότι ο σύλλογος δεν είναι μόνο ο Θεόδωρος Καρυπίδης και οι παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρηστίδη:

Για το μέλλον της ομάδας: ”Ο Άρης κάποια στιγμή θα φύγει από αυτήν την… λίγδα, θα πάει στον πραγματικό του χώρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Άρης θα είναι μια ακόμα ομάδα, ο Άρης θα πρέπει να απασχολεί μια μεγάλη τάξη επαγγελματιών, όσο περισσότερο γίνεται τόσο περισσότερο θα λέμε ότι ο Άρης θα λειτουργεί σωστά, αυτή είναι η σωστή κατεύθυνση”

Για το τι πρέπει να γίνει ώστε ο Άρης να επιστρέψει δριμύτερος: ”Χρειάζεται ένας συνδυασμός χρημάτων και ικανότητας, τα λεφτά πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει ώστε η ομάδα να οργανωθεί και να έχει βλέψεις Ευρωπαϊκές”.

Για τον Καρυπίδη και το διοικητικό σχήμα: ”Ο κ.Καρυπίδης είναι ο χρηματοδότης, εκείνο που πρέπει να πετύχει είναι να πάρει τον τίτλο του μεγαλομετόχου που θα πετύχει μια πλήρη οργάνωση. Ο Άρης δεν είναι μόνο ο Καρυπίδης, μόνο οι ποδοσφαιριστές, μόνο τα Μ.Μ.Ε., είναι όλα το παζλ αυτό. Ο Άρης έχει την τύχη να έχει συμφωνήσει με τον κ.Στάθη Φριλίγγο, είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να φέρει αποτέλεσμα. Αυτός ο άνθρωπος φοίτησε στον Απόλλωνα επί εποχής Αλαμάνου, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον ρόλο αυτόν, πρέπει η εταιρία να τον ακούει, αυτό αν το καταλάβουνε ξεκινάμε σωστά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments