Ελλάδα

Λάρισα: Με εγκαύματα βρέθηκε 25χρονος στις γραμμές του ΟΣΕ

Λάρισα: Με εγκαύματα βρέθηκε 25χρονος στις γραμμές του ΟΣΕ
Σοβαρά τραυματισμένος και με τα εγκαύματα να έχουν καλύψει το 90% του σώματος του εντοπίστηκε ένας 25χρονος στις γραμμές του ΟΣΕ.

Ο 25χρονος νεαρός φέρεται να επιχείρησε να περάσει τις γραμμές του ΟΣΕ στη Λάρισα που όμως φέρουν υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος, από το οποίο και χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρά εγκαύματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με το onlarissa, το περιστατικό έγινε γνωστό καθώς ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στο σημείο που βρίσκεται στην περιοχή Μεζούρλο της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, το άτομο που τυλίχθηκε στις φλόγες αντιλήφθηκε ο φύλακας που έσπευσε με μία κουβέρτα και πυροσβεστήρα καταφέροντας να σβήσει τη φωτιά που τον έκαιγε.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ ο ΟΣΕ διέκοψε την κυκλοφορία στο σημείο. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ενώ αναμένεται η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments