Ελλάδα

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Το τελευταίο αντίο στον δικηγόρο (pics & vids)

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Το τελευταίο αντίο στον δικηγόρο (pics & vids)
Το τελευταίο αντίο στον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο λένε συγγενείς και φίλοι μετά τη στυγνή δολοφονία του μέσα στο δικηγορικό του γραφείο.

Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βυθισμένοι στη θλίψη αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Ελληνικό, με την δολοφονία του δικηγόρου να έχει συγκλονίσει.

Στην κηδεία παρευρέθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, αλλά και δικηγόροι. Ανάμεσα στους παρόντες και οι Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Δένδιας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Επικήδειους εκφώνησαν ο Βασίλης Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Βερβεσός από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Το «παρών» έδωσαν ο Μάκης Βορίδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κώστας και η Αλεξία Μπακογιάννη, η Νίνα Βλάχου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι δολοφόνοι είχαν επικοινωνήσει με τον ποινικολόγο το πρωί της Πέμπτης και έκλεισαν ραντεβού για τις 18:30 της ίδιας ημέρα.

Έφτασαν την προκαθορισμένη ώρα, χτύπησαν το κουδούνι και η πόρτα άνοιξε με το πάτημα του μπουτόν. Πέρασαν αμέσως στην αίθουσα συσκέψεων, όπου μαζί με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του ξεκίνησαν την συζήτηση για την υπόθεση που τους απασχολούσε. Οι δύο συνεργάτες κρατούσαν σημειώσεις, οι οποίες βρέθηκαν από τους αστυνομικούς μετά την ανθρωποκτονία, στην σκηνή του εγκλήματος. Λίγο αργότερα πέρασαν σε διπλανό χώρο που βρίσκεται το γραφείο του ποινικολόγου. Κάποια στιγμή ο 32χρονος συνεργάτης του βγήκε από τον χώρο προκειμένου να απαντήσει σε τηλεφωνική κλήση. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, φαίνεται να εξελίχθηκε η διαμάχη των δύο ανδρών με τον δικηγόρο.

«Άκουσα έναν πυροβολισμό. Αμέσως τους είδα να περνούν από μπροστά μου. Κρατούσαν και οι δύο όπλα στα χέρια. Πήγα στο γραφείο του Μιχάλη. Τον είδα μέσα στα αίματα και ειδοποίησα την αστυνομία» φέρεται να είπε ο 32χρονος συνεργάτης του θύματος. Δήλωσε ακόμη ότι δεν είχε ξαναδεί τους δράστες, όπως και ότι την ίδια εντύπωση του έδωσε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

nnn

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments