Lifestyle

Η Σερ στο σίκουελ του μιούζικαλ “Mamma Mia”

Η Σερ στο σίκουελ του μιούζικαλ “Mamma Mia”
Η βραβευμένη με Όσκαρ Σερ θα λάβει μέρος στο σίκουελ του μιούζικαλ "Mamma Mia".

Η βραβευμένη με Όσκαρ και Grammy ηθοποιός και τραγουδίστρια επιβεβαίωσε με μήνυμα στο Twitter ότι θα συμμετάσχει στο καστ του μιούζικαλ «Mamma Mia! Here We Go Again!». «Λοιπόν» Είμαι στο «Mamma Mia 2» έγραψε η Σερ χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου γυρίζεται η συνέχεια του θρυλικού κινηματογραφικού μιούζικαλ, που θα προβληθεί στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

Η ταινία είναι προσαρμογή του ομότιτλου μιούζικαλ του Γουέστ Εντ και του Μπρόντγουεϊ, το οποίο είναι βασισμένο στα τραγούδια του συγκροτήματος ABBA, με επιπρόσθετη μουσική σύνθεση του Μπένι Άντερσον, μέλους του συγκροτήματος.

Πολλοί από τους αρχικούς πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στο σίκουελ, οι Μέριλ Στριπλ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Τζούλι Γουόλτερς και Αμάντα Σέιφριντ.

Η Λίλι Τζέιμς θα υποδυθεί τη Ντόνα σε νεαρή ηλικία, τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε η Μέριλ Στριπ στην πρώτη ταινία του 2008, η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα σε Σκόπελο, Σκιάθο και Νταμούχαρη Πηλίου και έγινε τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments