Αθλητισμός

Champions League: Τα δεδομένα στον τηλεοπτικό ”χάρτη”

Champions League: Τα δεδομένα στον τηλεοπτικό ”χάρτη”
Τι θα ισχύσει από τη νέα σεζόν, στις μεταδόσεις του Champions League και ποια κανάλια ερίζουν για την απόκτηση των δικαιωμάτων.

Μέχρι στιγμής, οι αναμετρήσεις των αγώνων του Champions League φτάνουν στους δέκτες μας κυρίως μέσω της συχνότητας του Cosmote TV, ενώ ένα ματς ανά εβδομάδα καλύπτεται μέσω της δημόσιας τηλεόρασης.

Τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο ερωτηματικά προκαλούνται αναφορικά με τον τηλεοπτικό χάρτη των μεταδόσεων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2018/19).

Όπως αναφέρει το ”dailymedia.gr”, το Cosmote TV έχει τα δικαιώματα μετάδοσης έως τα μέσα του 2018 και επιθυμεί να ανανεώσει τη σύμβασή της. Ωστόσο, αυτή τη φορά αναμένεται να έχει δυνατό ανταγωνισμό, καθώς στο ”παιχνίδι” της διεκδίκησης του ”πακέτου” θα μπει και η ΕΡΤ, καθώς από του χρόνου σταματά η ελεύθερη μετάδοση του ενός ματς/εβδομάδα.

Παράλληλα, στο ”κόλπο” υπάρχει και τρίτος ισχυρός ”πόλος”. Πρόκειται για τη Nova, η οποία ετοιμάζει επιστροφή στα τεκταινόμενα, προετοιμάζοντας το έδαφος μέσω διαπραγματεύσεων με Vodafone και Wind, ούτως ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις το τηλεοπτικό ”φιλέτο” του ”σεντονιού”.

Μέχρι στιγμής, το μοναδικό δεδομένο που προκύπτει από την επικείμενη ”μάχη” είναι πως ο τελικός ”νικητής” θα χρειαστεί να πληρώσει αδρά για να αποκτήσει τα δικαιώματα των μεταδόσεων από την ερχόμενη σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments