Ελλάδα

Χούλιγκαν του Ολυμπιακού έσπασαν τα γραφεία του “Έθνους” (pics)

Χούλιγκαν του Ολυμπιακού έσπασαν τα γραφεία του “Έθνους” (pics)
Επίθεση έγινε από οπαδούς του Ολυμπιακού στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση.

Οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά στην κάθοδο προς το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ) πέταξαν πέτρες και έσπασαν αυτοκίνητα μπροστά στα μάτια των εργαζομένων.

Εκτόξευσαν ακόμη κόκκινη μπογιά και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους ενώ έγινε συμπλοκή με τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες.

Την ίδια ώρα έξω από τα γραφεία του Έθνους βρισκόταν ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος ο οποίος δέχθηκε επίθεση.

Ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την επίθεση

Την καταδίκη της για την επίθεση που δέχτηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (22/10/2017) τα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Σε ανακοίνωσή της, η Κουμουνδούρου αναφέρει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της “24 Media” και η εφημερίδα “Έθνος”. Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερο δυνατό στη Δικαιοσύνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments