Αθλητισμός

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1: Νέος θρίαμβος και μόνος πρώτος ο Ατρόμητος!

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1: Νέος θρίαμβος και μόνος πρώτος ο Ατρόμητος!
ΑΕΚ - Ατρόμητος 0-1: Μετά το Καραϊσκάκη, η ομαδάρα του Κάναντι κέρδισε και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ του Ντάουντα και είναι μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα με 16 βαθμούς, έναν πάνω από τον ΠΑΟΚ και δύο πάνω από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1 και η… Λέστερ της Ελλάδας είναι εδώ! Μετά το Καραϊσκάκη, η ομαδάρα του Κάναντι κέρδισε και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ του Ντάουντα και είναι μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα με 16 βαθμούς, έναν πάνω από τον ΠΑΟΚ και δύο πάνω από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Λιγοστές ήταν οι φάσεις στο πρώτο μέρος, με την ΑΕΚ να προσπαθεί να ανακτησει προβάδισμα στο… παγωμένο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Χιμένεθ είχε την πρωτοβουλίες των κινήσεων αλλά δε μπορούσε να φτάσει στην εστία του Γιαννιώτη, παρά σε μια περίπτωση, στο 8′, όταν ο γκολκίπερ του Ατρομήτου έσωσε την προσπάθεια του Μάνταλου.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί, όταν στο 46′, έπειτα από κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μάνταλο, ο οποίος την έσκαψε αλλά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη. Ό,τι δεν κατάφερε η Ένωση, το πέτυχε εν τέλει ο Ατρόμητος στο 55ο λεπτό. Σέντρα του Βασιλακάκη, ο Νταουντά στην κινηση εκτέλεσε όμορφα και άνοιξε το σκορ (0-1).

Παρά την ψυχρολουσία, οι παίκτες του Χιμένεθ μπόρεσαν να αντιδράσουν. Πέντε λεπτά μετά το γκολ, Αραούχο και Μανταλος συνδυάστηκαν όμορφα, ο δεύτερος βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, αλλά ο τελευταίος έσωσε την εστία του.

Στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι έκαναν την τελευταία προσπάθεια για να σώσουν το ματς, αλλά τόσο ο Μάνταλος (92′), όσο και ο Γαλανόπουλος δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και ο Ατρόμητος έφυγε από το ΟΑΚΑ με τεράστια νίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments