Ελλάδα

Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου

Καιρός: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου σύμφωνα με την αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ. Συγκεκριμένα ο καιρός θα κινηθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, πριν χαλάσει ξανά το Σάββατο.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ για την Παρασκευή

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα και από τα βόρεια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.Άνεμοι: Δυτικοί Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στα βόρεια αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν.Άνεμοι: Βόρειοι Βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στην Κρήτη με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση.Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα υπόλοιπα γενικά αίθριος..Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 5 και από το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν.Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments