Ελλάδα

Σαντορίνη: Δικογραφία κατά μελών της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στην παρέλαση

Σαντορίνη: Δικογραφία κατά μελών της Χρυσής Αυγής για τα επεισόδια στην παρέλαση
Δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης σχηματίζεται, από το Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης για τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής προκάλεσαν ένταση καθώς σημαιοφόρος ήταν μία μαθήτρια από την Αλβανία στο χωριό Εμπορειό της Σαντορίνης, γεγονός που προκάλεσε την οργή των Χρυσαυγιτών και κατά συνέπεια την ματαίωση της παρέλασης.

Πριν αρχίσει η παρέλαση στη Σαντορίνη, ομάδα περίπου 20 χρυσαυγιτών, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο «Hellas Ultras», επιχείρησαν να τη σταματήσουν. 

Όπως αναφέρει το «santonews», τα μέλη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν το επεισόδιο επειδή η σημαιοφόρος ήταν από την Αλβανία. Η μαθήτρια είναι αριστούχος στη βαθμολογία και ορίστηκε να φέρει την ελληνική σημαία.

Οι χρυσαυγίτες φώναζαν συνθήματα και έκαναν λόγο για προσβολή συμβόλου. Μάλιστα, σύμφωνα με το «santonews», τρομοκράτησαν γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους. Κάποιοι γονείς τους αποδοκίμασαν, ενώ κάποιοι άλλοι, φοβούμενοι γενίκευση της σύρραξης, πήραν τα παιδιά τους και αποχώρησαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments