Ελλάδα

Δολοφονία Δώρας: Σεξουαλικό το κίνητρο του δράστη ή ληστεία; Η ΕΛΑΣ έχει εικόνα του από κάμερες

Δολοφονία Δώρας: Σεξουαλικό το κίνητρο του δράστη ή ληστεία; Η ΕΛΑΣ έχει εικόνα του από κάμερες
Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη είναι οι Αρχές, που έχουν μάλιστα φωτογραφία του δράστη από κάμερες της περιοχής. Τα σενάρια για τη δολοφονία της είναι πλέον δύο: είτε υπήρχε ερωτικό κίνητρο, είτε πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Η δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών, είναι μία υπόθεση που αναμένεται να εξιχνιαστεί από ώρα σε ώρα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες της ΕΛΑΣ έχουν την εικόνα του δράστη από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο.

Οι Αρχές εξετάζουν δύο σενάρια, είτε υπήρχε ερωτικό κίνητρο, είτε πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είναι μετά την άγρια δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, με 14 μαχαιριές, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.

Επιπλέον, σημειώνεται ότι το στίγμα του κινητού της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στην Ομόνοια, όπου εστιάζονται πλέον οι αστυνομικές έρευνες. Είναι πολύ πιθανό ο δολοφόνος να έδωσε το κινητό της γυναίκας σε κάποιον κλεπταποδόχο, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η πιθανότερη εκδοχή, όπως έχουν τονίσει, εδώ και ημέρες, έμπειροι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αφού δεν προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, είναι η ληστεία μετά φόνου.

Πάντως, το σημείο που απασχολεί ιδιαίτερα τις Αρχές είναι οι 14 μαχαιριές που επέφερε ο δράστης της δολοφονίας στην 32χρονη, οι οποίες προδίδουν έντονο μίσος. 

Γι’ αυτό έχουν αρχίσει να εξετάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο μιας σεξουαλικής επίθεσης σε συνδυασμό με τη ληστεία, η οποία τελικά κατέληξε στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εικόνα του δράστη από κάμερες

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το νέο στοιχείο – Το κινητό της εξέπεμψε σήμα από την Ομόνοια ώρες μετά το έγκλημα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments