Πολιτική

ΝΔ: Η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

ΝΔ: Η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά για την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr στην Google
Σκληρή ανακοίνωση από την ΝΔ για την 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή, με αφορμή την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και τονίζει ότι «για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά».

Ολόκληρη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ: «Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής υποστήριξε σήμερα στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον.

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών.

Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη».