Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Επέστρεψε στον Κορυδαλλό

Δημήτρης Κουφοντίνας: Επέστρεψε στον Κορυδαλλό
Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε και πάλι ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ολοκληρώνοντας τη 48ωρη άδεια που του χορηγήθηκε, για πρώτη φορά μετά τη φυλάκισή του. Ο καταδικασμένος ως ηγετικό μέλος της "17 Νοέμβρη" πέρασε τον χρόνο του στο σπίτι του στον Βαρνάβα Αττικής, μαζί με τον γιο του Έκτωρ και την Αγγελική Σωτηροπούλου.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στις φυλακές, μάλιστα μιάμιση ώρα νωρίτερα (10:30) από την προκαθορισμένη, συνοδευόμενος πάντα από τον γιο και τη σύντροφό του.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι χθες ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα προσέφερε… γλυκά στους δημοσιογράφους που είχαν «πολιορκήσει» το σπίτι του τις τελευταίες ημέρες.

Η χορήγηση της άδειας προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από τις ΗΠΑ, καθώς το State Department εξέδωσε ανακοίνωση «ανησυχίας», αλλά και τη Βρετανία και την Τουρκία.

«Θα χρησιμοποιήσω την άδεια στο πλαίσιο του νόμου και για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου. Επιθυμώ επίσης να επαναστατήσω στην μελισσουργική μονάδα που είχα», φέρεται να δήλωσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας ενώπιον του Συμβουλίου των Φυλακών που ενέκρινε τη 48ώρη άδεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments