Αθλητισμός

Κατεργιαννάκης: ”Ο Άρης είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα”

Κατεργιαννάκης: ”Ο Άρης είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα”
Οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, Φάνη Κατεργιαννάκη, για την πορεία της ομάδας, τους στόχους της αλλά και το μέλλον που προδιαγράφεται αισιόδοξο.

O παλιός τερματοφύλακας του Άρη αλλά και της Εθνικής Ομάδας, Φάνης Κατεργιαννάκης, μίλησε στον ”αέρα” του Yellow Radio για τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του Δημήτρη Σπανού αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται στον σύλλογο, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην εποχή που αγωνιζόταν στους ”κιτρινόμαυρους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φάνη Κατεργιαννάκη:

Για τα χρόνια που πέρασε στον Άρη: ”Είχαμε χαρές, είχαμε λύπες, είχαμε δεθεί.”

Για την φετινή προσπάθεια του Άρη: ”Φέτος νομίζω ότι ξεκίνησε πολύ καλά η ομάδα, να υπάρχει και η τύχη και ο Άρης νομίζω ότι έχει την ευκαιρία να ξεφύγει. Μετά έχει παιχνίδια με τις υπόλοιπες ομάδες που θα διεκδικήσουν την κορυφή, Παναχαϊκή, Ο.Φ.Η. και Δόξα Δράμας.”

Για τις διαφορές σε σχέση με την περσινή χρονιά: ”Πέρυσι υπήρχαν κάποια σκαμπανεβάσματα, θεωρώ ότι δεν υπήρχε η σοβαρότητα.”

Για τις διαφορές στο ρόστερ: ”Αν τους περσινούς παίκτες τους έβαζες στην superleague θα έβγαιναν 6οι, ήταν πιο ντελικάτοι για football league, στην football league θέλει δύναμη. Η φετινή ομάδα έχει τα στοιχεία που πρέπει. Για τις δικές του εμπειρίες από την Β’ Εθνική το 97′: Όπου παίζαμε, με όποιους παίζαμε όλοι ήθελαν να κερδίσουν τον Άρη, όλοι δυο Κυριακές πριν σκεφτόταν να κερδίσουν τον Άρη και να γράψουν ιστορία, να πικάρουν τον λαό του Άρη.”

Για το τι του έχει μείνει από τότε: ”Μου έχει μείνει εκεί, στην πρώτη προετοιμασία στην Καστοριά που μάζεψε ο κόσμος χρήματα και μας τα μοίρασε.”

Ενώ για την τότε κατάσταση της ομάδας είπε: ”Ήμασταν τότε 9 παίκτες, είχαν έρθει όμως και πολύ καλοί παίκτες μετά, η κρίση φέρνει και ευκαιρίες.”

Για τον κόσμο της ομάδας: ”Όταν αφήνει ο άλλος παιδιά, δουλειές και οικογένειες δεν θα τα δώσεις όλα για να παίζεις για αυτούς;”

Για το ότι η ομάδα ήταν «δεμένη»: ”Ακόμα και για την χρονιά της Β’ είχαμε προχωρήσει στο κύπελλο, τέσσερα είχαμε ρίξει στον Ο.Φ.Η. που έπαιζε στην Ευρώπη.”

Για τις «ευκαιρίες» αθλητών να αναδειχθούν: ”Ο Άρης έχει Ελληνάκια, έχει καλούς παίκτες, αυτά τα παιδιά με κάποιες προσθήκες μπορούν να φτιάξουν μια πολύ καλή ομάδα, βλέπουμε τι ομάδες υπάρχουν τώρα στην Super League.”

Για τον κόσμο του Άρη στα ευρωπαικά παιχνίδια: ”Πάντα το Χαριλάου είναι «καμίνι» αλλά τα Ευρωπαϊκά είναι…άλλη φάση.”

Για τον Νίκο Κυζερίδη ”Μαθαίνω νέα του, μιλάω και μέσω facebook, όσο είναι χαρούμενος αυτό τον βοηθάει, ασχολείται με τα παιδάκια στην Γερμανία, του δίνουν ζωή.”

Ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο του Άρη είπε: ”Μετά από 4 χρόνια πίκρα γυρίζουμε σελίδα, έρχονται οι όμορφες στιγμές.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments