Πολιτική

Κώστας Αγοραστός: Βαθύτατη θλίψη για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική

Κώστας Αγοραστός: Βαθύτατη θλίψη για τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική
Τη βαθύτατη θλίψη του για "τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας" από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική εκφράζει με δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστας Αγοραστός.

Τη βαθύτατη θλίψη του για "τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας" από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειές τους, εκφράζει με δήλωσή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Παράλληλα, εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζει την ολόθερμη συμπαράσταση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην τοπική κοινωνία.

"Αυτές τις δύσκολες ώρες δεν χρειάζονται λόγια αλλά πράξεις: να παρασχεθεί άμεσα και αποτελεσματικά κάθε δυνατή βοήθεια στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής αλλά και της Σύμης, της Κέρκυρας και όπου αλλού υπήρξαν ανάλογες καταστροφές και να προχωρήσουν γρήγορα τα μέτρα για την ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων, οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών και η δρομολόγηση των απαραίτητων νέων έργων", επισημαίνει ο κ. Κ. Αγοραστός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments