Lifestyle

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Νάσος Γαλακτερός: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου – Νάσος Γαλακτερός: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου
Το πλέον αθόρυβο διαζύγιο φαίνεται ότι πέτυχαν η δημοσιογράφος παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου και πρώην καλαθοσφαιριστής Νάσος Γαλακτερός.

Πριν από πέντε χρόνια η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός πήραν την απόφαση να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έπειτα από αρκετά χρόνια σχέσης, και λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. Σήμερα, το διαζύγιό τους μάλιστα μετρά ήδη 9 μήνες. Κάτι που αν μη τι άλλο το κάνει το πιο "αθόρυβο" στην ελληνική σόουμπιζ.

Τα ονόματα του ζευγαριού φιγουράρισαν για πρώτη φορά στο πινάκιο έξω από την αίθουσα 202 του κτιρίου 2 της Ευελπίδων τον Φεβρουάριο του 2016. Τότε, η συνεχιζόμενη αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό οδήγησε σε αναβολή την υπόθεση για τις 22 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, την ημέρα του «τυπικού» δικαστηρίου, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του ελεύθερου τύπου, οι δύο πλευρές δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση ματαιώθηκε. Όμως, λίγες ημέρες αργότερα επαναφέρθηκε η αίτηση με κλήση και προσδιορίστηκε για τις 28 Νοεμβρίου 2016. 

Τη συγκεκριμένη ημέρα, το ζευγάρι εκπροσωπήθηκε από κοινή δικηγόρο στο ακροατήριο, ενώ η αίτηση διαζυγίου τους έγινε δεκτή και εκδόθηκε απόφαση στις 9 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments