Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / ΝΔ: Νέα στοιχεία για τα πυρομαχικά Παπαδόπουλου που βρέθηκαν στους τζιχαντιστές (pics)
ΝΔ: Νέα στοιχεία για τα πυρομαχικά Παπαδόπουλου που βρέθηκαν στους τζιχαντιστές (pics) | Pagenews.gr
Pagenews Team 11 Δεκεμβρίου 2017, 11:03 11 Δεκεμβρίου 2017, 11:03

Όπως γνωστοποιεί η ΝΔ, από αυτά προκύπτει ότι σφαίρες της «Ολυμπιακής Βιομηχανίας ΑΕ», εταιρείας του Βασίλη Παπαδόπουλου με έδρα την Αξιούπολη Κιλκίς, βρέθηκαν στη Ράκκα της Συρίας, τη θεωρούμενη σαν πρωτεύουσα των τζιχαντιστών.

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας όπλα του οποίου βρέθηκαν στον ISIS. Καταγράφεται στο σύστημα αντιμετώπισης λαθρεμπορίου όπλων ως κατασκευαστής σφαιρών που κατέληξαν στη Ράκκα. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις τον βρίσκεις από κάτω. 

Ήλεγξε ή όχι η κυβέρνηση τη δραστηριότητα του κ. Παπαδόπουλου; Ζητάμε από τους υπουργούς Άμυνας και Εξωτερικών να προσέλθουν στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ζητάμε την άμεση σύγκληση της επιτροπής», τόνισε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν ότι στρατιωτικό υλικό της εταιρείας του Βασίλειου Παπαδόπουλου έφτασε στις αποθήκες πυρομαχικών των τζιχαντιστών του ISIS. Το ζήτημα Καμμένου «δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να διαλευκανθεί ως το τέλος», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από στελέχη της ΝΔ.

Τα ντοκουμέντα της ΝΔ:

Ετικέτες: 


2017