Αθλητισμός

Άρης – ΟΦΗ 0-0: ”Στοπ” στο σερί του Άρη από τον ΟΦΗ

Άρης – ΟΦΗ 0-0: ”Στοπ” στο σερί του Άρη από τον ΟΦΗ
Άρης - ΟΦΗ 0-0: Έπειτα από επτά συνεχόμενες νίκες, ο ΟΦΗ ''σταμάτησε'' το σερί του Άρη, κρατώντας τους γηπεδούχους στο ''μηδέν'' στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

ΆρηςΟΦΗ 0-0:  Έπειτα από επτά συνεχόμενες νίκες, ο ΟΦΗ ”σταμάτησε” το σερί του Άρη, κρατώντας τους γηπεδούχους στο ”μηδέν” στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Αμφότερες οι ομάδες έχασαν ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Όλα τα σερί έχουν ένα τέλος και για τον Άρη ήρθε σήμερα, με τον ΟΦΗ να αποσπά τον βαθμό της ισοπαλίας στο ”καυτό” Κλεάνθης Βικελίδης, διατηρώντας το ματς στο 0-0. 

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είχε τη ”μερίδα του λέοντος” στις ευκαιρίες, καταγράφοντας αρκετές καλές στιγμές στο ματς, κυρίως στο δεύτερο μέρος, είτε μέσω των στημένων φάσεων, είτε των εμπνεύσεων του Πλατέλλα. Ο Δεληζήσης δεν μπόρεσε με το κεφάλι στο 62ο λεπτό, ενώ στο 75′ κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά το γύρισμα του Διαμαντόπουλου.

Οι Κρητικοί θα μπορούσαν κάλλιστα να ”κλέψουν” το ματς, όμως ο Καντιμοίρης είπε ”όχι” στη διπλή προσπάθεια του Χαντί μετά από εκτέλεση φάουλ στο 88ο λεπτό, με το 0-0 να διατηρείται ως το τέλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments