Άντρας

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ντύθηκε… hot Αγιοβασιλίτσα (pic)

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ντύθηκε… hot Αγιοβασιλίτσα (pic)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το πληθωρικό μοντέλο ξεσήκωσε με την φωτογραφία της.

Εκκεντρική και ανατρεπτική, πάντα θέλει να εκπλήσσει τους θαυμαστές της και να τους εντυπωσιάζει ευχάριστα! Η Άσλεϊ Γκράχαμ, η πληθωρική καλλονή και το πρώτο plus size μοντέλο που τάραξε τα νερά της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας και των αρσενικών, ξαναχτυπά! 

Με όπλο τις καμπύλες και το σεξαπίλ της, η Άσλεϊ φόρεσε το μπικίνι της και, με φόντο καταγάλανα νερά και αμμουδερές παραλίες, ευχήθηκε χρόνια πολλά στους followers της στο δημοφιλές μέσο δικτύωσης, το Instagram.

«Καλά Χριστούγεννα» έγραψε στην εικόνα, στέλνοντας ζουμερό φιλί και εκτοξεύοντας στα ύψη τον υδράργυρο της θερμοκρασίας.

Ίσως, άλλωστε, με αυτό τον τρόπο να θέλει να δείξει στους φανατικούς της το πόσο πολλά υποσχόμενη είναι η νέα χρονιά που πλησιάζει.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.