Τεχνολογία

Xiaomi Mi 7: Το 2018 θα είναι η χρονιά του

Xiaomi Mi 7: Το 2018 θα είναι η χρονιά του
Φαίνεται ότι η κινέζικη εταιρεία θα ταράξει για μια ακόμα φορά τα νερά με το νέο της μοντέλο, Xiaomi Mi 7.

Το Xiaomi Mi 6 βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην αγορά και η εταιρεία ετοιμάζει το διάδοχό του, δηλαδή το Xiaomi Mi 7. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διαρροή στο κινεζικό site Weibo, η νέα κορυφαία συσκευή του κατασκευαστή θα έρθει με Snapdragon 845.

Υπενθυμίζουμε πως φέτος, οι πρώτες συσκευές με το Snapdragon 835 εμφανίστηκαν στο MWC 2017, στα τέλη Φεβρουαρίου στην Ισπανία και την Βαρκελώνη (για την ιστορία, ήταν το Xperia XZ Premium), οπότε αν επαληθευθεί η πληροφορία αυτή, το Mi 7 θα είναι ένα από τα πρώτα με το 845. Βέβαια, η Xiaomi δε συνηθίζει να έχει παρουσία στις μεγάλες εκθέσεις τεχνολογίας, όπως και η Apple, έτσι είναι μάλλον απίθανο να δούμε το Mi 7 στη Βαρκελώνη.

Ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα διαθέτει ένα update από LCD οθόνη σε AMOLED με διαγώνιο 6 ιντσών, κατασκευασμένη από την LG.

Η παρθενική εμφάνιση του Xiaomi Mi 7 αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, κάτι που σημαίνει ότι ίσως είναι το πρώτο smartphone με το νεότερο Qualcomm chipset. Άλλες πηγές μιλούν μάλιστα και για 6 ή ακόμη και 8GB RAM και γενικότερα μία δυνατή προσπάθεια που θα στοχεύσει την κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments