Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ
Όλος ο κόσμος της ΑΕΚ το περίμενε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, εν όψει των αναμετρήσεων με Παναθηναϊκό και Στρασμπούρ:

Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Η «Βασίλισσα» με την έλευση του 2018 – που για την ΑΕΚ συνιστά ορόσημο καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από το έπος της 4ης Απριλίου – κάνει ποδαρικό στις εντός έδρας υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη με δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

Η επέτειος για το «1968», όπου και η αφετηρία των επόμενων επιτυχιών στο ελληνικό μπάσκετ, θα αποτελεί γιορτή διαρκείας προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών της «Ένωσης» και του προπονητή τους Νίκου Μήλα, οι οποίοι μεγαλούργησαν στο Καλλιμάρμαρο των 80.000 θεατών.

Στην επανεκκίνηση, που επιχειρείται, παρόντος του πρωταθληματικού προπονητή μας Ντράγκαν Σάκοτα, η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται επιβεβλημένη.

Ανακοινώνεται, λοιπόν, ότι ξεκίνησε σήμερα (02/01/18) διαδικτυακά η διάθεση των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό για τη Basket League (Κυριακή 14/01, 16:30, πριν από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα) και με Στρασμπούρ για το Basketball Champions League (Tρίτη 23/01, 19:30). Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-7516)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments