Αθλητισμός

Δικαιώθηκε ο Ηλιάδης

Δικαιώθηκε ο Ηλιάδης
Δικαίωση για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη του με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, σε μια υπόθεση που ”έτρεχε” εδώ και πέντε περίπου χρόνια. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος φερόταν ως υποψήφιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επί θητείας Ηλιάδη, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι:  ”ο Ηρακλής του είχε […]

Δικαίωση για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη του με τον Γιάννη Κωνσταντινίδη, σε μια υπόθεση που ”έτρεχε” εδώ και πέντε περίπου χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος φερόταν ως υποψήφιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ επί θητείας Ηλιάδη, ανέφερε σε συνέντευξή του ότι:  ”ο Ηρακλής του είχε ζητήσει το ποσό των 500.000 ευρώ, κατατεθειμένα στο εξωτερικό, προκειμένου να του μεταβιβάσει την αθλητική εταιρία. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι δεν κατέθεσε το απαιτούμενο ποσό ώστε η ΠΑΕ Άρης να μπει στο άρθρο 99, στο οποίο είχε υποβάλει αίτηση υπαγωγής”.

Η αντίδραση του Ηλιάδη ήταν η άσκηση μήνυσης προς τον Κωνσταντινίδη για συκοφαντική δυσφήμιση, με το Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να εξετάζει την απόφαση και να επιβάλλει ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Κωνσταντινίδη, με τριετή αναστολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments