Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις γα λαθραία τσιγάρα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις γα λαθραία τσιγάρα
Σε συλλήψεις για παρεμπόριο λαθραίων τσιγάρων προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας στον  Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν έναν 56χρονος διότι στην κατοχή του αλλά και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.160 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 143 συσκευασίες καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.050 ευρώ.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Συνέλαβαν χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού 80 λαθραία πακέτα τσιγάρα και 10 συσκευασίες καπνού. Χθες επίσης στο κέντρο της πόλης συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 πακέτα τσιγάρα και 5 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Τέλος, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 1.253 πακέτα τσιγάρα 97 συσκευασίας καπνού που δεν έφεραν την προβλεπόμενη ταινία φόρου κατανάλωσης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments