Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / Άντονι Σκαραμούτσι: Κακή επιλογή για τον Λευκό Οίκο ο Στιβ Μπάνον
Άντονι Σκαραμούτσι: Κακή επιλογή για τον Λευκό Οίκο ο Στιβ Μπάνον | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Ιανουαρίου 2018, 21:45 10 Ιανουαρίου 2018, 21:45

"Δεν έχει ομαδικό πνεύμα. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Στιβ Μπάνον δεν είναι έξυπνος, δεν μπορείς να πεις ότι δεν γράφει καλά κι επίσης δεν μπορείς να πεις ότι μετά τον θάνατο του Άντριου Μπρέιτμπαρτ δεν βοήθησε στην αναβάθμιση του ιστότοπου" επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου Άντονι Σκαραμούτσι.

"Ο ιστότοπος αυτός δεν έχει οικονομικά υπερκέρδη, αλλά είχε μια ισχυρή επίδραση στις τελευταίες εκλογές. Έτσι, θέλω να είμαι δίκαιος μαζί του, αλλά κι ακριβής, δήλωσε ο Σκαραμούτσι στον Κρις Κουόμο του CNN.

Νωρίτερα χθες το πρωί, ο Μπάνον παραιτήθηκε από την θέση του στην διεύθυνση της ιστοσελίδας Breitbart News. Η εξέλιξη αυτή, ακολούθησε τις δηλώσεις του στο βιβλίο "Οργή και Φωτιά" που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς χαρακτήρισε την συνάντηση του Τραμπ Τζούνιορ με μία δικηγόρο από την Ρωσία στον Πύργο Τραμπ, ως μία πράξη πιθανής "προδοσίας.".

"Νομίζω ότι ήταν μία κακή επιλογή, όχι επειδή δεν ήταν ταλαντούχος, όχι επειδή δεν ήταν έξυπνος ή στρατηγικός, αλλά επειδή δεν ήθελε να παίξει εντός της ομάδας με τους άλλους ανθρώπους," δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκαραμούτσι. Η θητεία του Σκαραμούτσι στον Λευκό Οίκο ήταν σύντομη το περασμένο καλοκαίρι, μετά από την αποκάλυψη συνομιλίας που είχε με δημοσιογράφο σχολιάζοντας άλλους αξιωματούχους.

Ετικέτες: 


2018