Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 94-93: Θρίλερ στο ΟΑΚΑ, ηγέτης Καλάθης!

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 94-93: Θρίλερ στο ΟΑΚΑ, ηγέτης Καλάθης!
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 94-93: Σε ένα παιχνίδι... θρίλερ, η Ζαλγκίρις έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ, αλλά το buzzer beater καλάθι του Νικ Καλάθη έστειλε το ''τριφύλλι'' στα... ουράνια!

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 94-93: Σε ένα παιχνίδι… θρίλερ, η Ζαλγκίρις έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ, αλλά το buzzer beater καλάθι του Νικ Καλάθη έστειλε το ”τριφύλλι” στα… ουράνια!

Νέο παιχνίδι… γκραν γκινιόλ στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να κάνει τα εύκολα (+20, 43-23) δύσκολα, επιτρέποντας στη Ζαλγκίρις να μπει στο ματς και να το γυρίσει, με τους ”πράσινους” να βρίσκουν λύσεις με τον Ρίβερς, που οδήγησε το ματς στην παράταση με πέντε πόντους στο τελευταίο λεπτό (83-83).

Εκεί, ο Ουάιτ έβαλε οκτώ σερί πόντους βάζοντας μπροστά τη Ζαλγκίρις με 8 πόντους (!), αλλά ο Παναθηναϊκός γύρισε το 83-90 ισοφαρίζοντας. Ο Πάνγκος στα τέσσερα δευτερόλεπτα έβαλε μεγάλο σουτ, αλλά ο Καλάθης με φοβερό buzzer beater, τρέχοντας σε όλο το γήπεδο, έδωσε τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 47-37, 59-58, 83-83, 94-93

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments