Πολιτική

Κωστής Χατζηδάκης: Ο κ. Τσίπρας είναι ο ηθικός αυτουργός των συλλαλητηρίων

Κωστής Χατζηδάκης: Ο κ. Τσίπρας είναι ο ηθικός αυτουργός των συλλαλητηρίων
«Ηθικός αυτουργός για τα συλλαλητήρια είναι ο κ. Τσίπρας με την ανευθυνότητα και την αλαζονεία του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

O Κωστής Χατζηδάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ενόψει του επικείμενου συλλαλητηρίου στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου για το Σκοπιανό επιμένοντας ότι  «Η ΝΔ υποστηρίζει μια λύση πακέτο, που θα προτάσσει τα ζητήματα του αλυτρωτισμού και της αναθεώρησης του Συντάγματος των Σκοπίων».

Μιλώντας στον Real fm, ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι «Οι περισσότεροι αρχηγοί αυτό λένε, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, εκείνο το οποίο βλέπω επίσης, είναι ότι ενώ ο κ. Τσίπρας θεωρούσε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα χωρίς κανένα θέμα και να δημιουργήσει προβλήματα στην αντιπολίτευση, βλέπω τελικά ότι βρίσκεται απομονωμένος».

«Ο διχασμός εντός της κυβερνητικής πλειοψηφίας εντείνεται ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και πολιτικά μιλώντας αποξενώνεται από την λαϊκή ψυχή, πρώτη φορά με τόσο έντονο τρόπο», είπε στη συνέχεια.

«Ο κ. Τσίπρας κατηγορεί τη ΝΔ ότι δήθεν διολισθαίνει προς τα δεξιά, όταν έχει συνέταιρό του τον κ. Καμμένο που εκφράζει σε κάποιες φάσεις σκληρότερες θέσεις από τη ΝΔ, μετά το ξαναγυρνάει. Αλλά, όταν μιλάει ο κ. Καμμένος είναι απλώς… Δευτέρα! Η ΝΔ έχει ενοχλήσει τον κ. Τσίπρα», σημείωσε κλείνοντας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments