Αθλητισμός

”Στον Άρη πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια”

”Στον Άρη πρέπει να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια”
Τι είπε ο Μανώλης Τζανακάκης για την πορεία της ομάδας.

O ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανώλης Τζανακάκης μίλησε στον ”Arena FM” για τη φετινή πορεία της ομάδας αλλά και τον μεγάλο στόχο της που είναι η άνοδος στη Super League.

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα: «Κάνουμε την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαστε με τα εξωαγωνιστικά. Υπάρχουν άλλοι για να ασχοληθούν με αυτά τα θέματα. Εμείς προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κορυφή»

Για τον αγώνα με τη Σπάρτη: «Ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Πιέσαμε πολύ τη Σπάρτη τρέξαμε πολύ και όταν δεν βάζεις γκολ γρήγορα, η κατάσταση δυσκολεύει πολύ. Σε αυτά τα παιχνίδια κόντρα σε κλειστές άμυνες, πρέπει να πιέσεις από την αρχή, να βρεις ένα γρήγορο γκολ και να κάνεις πιο εύκολο το απόγευμά σου»

Για την αμυντική εικόνα του Άρη φέτος: «Είναι σημαντικό μία ομάδα να είναι καλή στην άμυνα, ειδικά σε αυτήν την κατηγορία. Όλα τα παιδιά που παίζουν στην επίθεση έχουν ποιότητα και ξέρουμε ότι αν κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, κάποια στιγμή ένα γκολ θα το βάλουμε στην επίθεση.Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά που παίζουν στην επίθεση».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Δουλεύουμε πάρα πολύ στο κομμάτι της μεταφοράς της μπάλας στην περιοχή του αντιπάλου. Τα γκολ θα έρθουν. Δεν με αγχώνει αυτό. Θα με άγχωνε αν δεν κάναμε φάσεις, αν παίζαμε λάθος. Αν μεταφέρουμε σωστά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, το γκολ θα έρθει. Δεν τίθεται θέμα. Δεν παίζουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν υπάρχει κούραση. Είμαστε μία χαρά».

Για τις μεταγραφές που έγιναν στον Γενάρη: «Θεωρώ ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ όλα τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Χρειάζονται χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους και να μπουν στην ομάδα. Ξέρω τον Άγγελο Χαντί πολύ καλά. Έχει ποιότητα και θα μας βοηθήσει. Ο Μπαστακός μου έχουν πει ότι είναι πολύ ποιοτικός και μακάρι να μας βοηθήσουν στη συνέχεια της σεζόν».

Για τον επόμενο αγώνα με τον Πανσερραϊκό: «Είναι πολύ δύσκολο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να δώσουμε μεγάλη μάχη για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε ξεχάσει το χθεσινό παιχνίδι και θέλουμε να πάμε στις Σέρρες να κερδίσουμε και να τελειώνουμε».

Για την προσωπική του απόδοση: «Από την αρχή της χρονιάς προσπαθώ να πάω καλύτερα από πέρσι. Είχα έναν τραυματισμό που με πήγε πίσω, αλλά τώρα είμαι καλά./ Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πηγαίνει καλά».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: «Όταν παίζεις στον Άρη και είσαι στην Β’ Εθνική, είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις όλα τα ματς. Η πίεση είναι δεδομένη. Είναι θέμα του κάθε παίκτη να την αντέχει και να παίζει όσο το δυνατόν καλύτερα».

Τέλος, ευχήθηκε στον Λευτέρη Ιντζόγλου για την γέννηση του παιδιού του: «Θέλω να ευχηθώ στον Λευτέρη, ο οποίος σήμερα «καταγγέλλω» ότι δεν μας κέρασε. Να είναι γερό το παιδάκι του και να το μεγαλώσουν αυτός και η γυναίκα του όπως θέλουν. Να είναι όλοι ευτυχισμένοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments