Ελλάδα

Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου: Θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού στις 10 Απριλίου

Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου: Θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού στις 10 Απριλίου
Ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου θα μεταφερθεί έπειτα από απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών.

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταφερθεί τον Απρίλιο ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εντάσσει την επίμαχη μεταγωγή στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης των φυλακών Κορυδαλλού ως φυλακή υποδίκων.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο αποφασίστηκε η μετατροπή του Κορυδαλλού σε φυλακή υποδίκων στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης.

Όπως διευκρινίστηκε «η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου».

Η ανακοίνωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού προωθείται η πλήρης μετατροπή του σε κατάστημα υποδίκων. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίστηκε σήμερα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η μεταγωγή των πρώτων 52 καταδίκων από το Κ.Κ. Κορυδαλλού σε άλλα Καταστήματα και, παράλληλα, η μεταγωγή σ’ αυτό 27 υποδίκων. Η εκτέλεση αυτών των μεταγωγών θα γίνει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments