Lifestyle

Survivor: Έφυγε η Ελένη Χατζίδου και το Twitter πήρε “φωτιά”

Survivor: Έφυγε η Ελένη Χατζίδου και το Twitter πήρε “φωτιά”
Η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε από το Survivor και έδωσε... τροφή στους χρήστες του Twitter.

Τρίτη και… φαρμακερή για την Ελένη Χατζίδου, η οποία είχε υπάρξει δύο φορές στο παρελθόν προτεινόμενη προς αποχώρηση στο Survivor αλλά αυτή τη φορά δεν τη γλίτωσε.

Η γνωστή τραγουδίστρια πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στο παιχνίδι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα. Το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι ειλικρινά είναι ότι χαίρομαι που θα μείνει ο Γιάννης. Γιατί ξέρω ότι η ομάδα θα είναι χαρούμενη γι’ αυτό. Ότι δημιουργήθηκε μετά το συμβούλιο, δημιουργήθηκε πιο πολύ από την υποψηφιότητα του Γιάννη. Και τώρα ξέρω ότι θα είναι χαρούμενοι οι περισσότεροι που θα μείνει ο Γιάννης. Ελπίζω να συνεχίσει τις καλές επιδόσεις και θα κερδίζει η ομάδα, οπότε χαίρομαι, που κράτησαν τον δυνατό παίκτη», δήλωσε η Ελένη Χατζίδου στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η αποχώρησή της, μάλιστα, έδωσε τεράστια χαρά στους χρήστες του Twitter, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία να αποχωρήσει η γνωστή τραγουδίστρια από το reality επιβίωσης. Αυτό είχε ως συνέπεια να την αποχαιρετήσει… με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments