Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Έξω φρενών ο Ιβάν Σαββίδης με συνεργάτες του

ΠΑΟΚ: Έξω φρενών ο Ιβάν Σαββίδης με συνεργάτες του
Έντονα εκνευρισμένος φέρεται να είναι ο Ιβάν Σαββίδης με δικηγόρους του ΠΑΟΚ αλλά και τους υπεύθυνους ασφαλείας της Τούμπας.

Έντονος εκνευρισμός υπάρχει στις τάξεις του ΠΑΟΚ έπειτα από τη χθεσινή τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τα ευτράπελα της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.

Στον δικέφαλο δεν μπορούν να διανοηθούν πως η ομάδα τους τιμωρήθηκε για το ρολό της ταμειακής μηχανής στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, καθώς θεωρούν ότι δεν υπέστη το παραμικρό. Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, είναι έξαλλος με το πώς χειρίστηκαν την υπόθεση οι νομικοί του δικεφάλου.

Ακόμη, έχει εκνευριστεί και με τους ανθρώπους ασφαλείας της Τούμπας οι οποίοι πληρώνονται καλά, αλλά δεν μπορούν να προστατεύσουν την ομάδα από ποινές κεκλεισμένων παρόλο που έχουν ξεκάθαρες εντολές από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν συγκεκριμένα ότι έως ότου ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Σαββίδης δεν θα προβεί σε αλλαγές, με την ελπίδα ότι η χρονιά θα λήξει αίσια για την ομάδα. Ωστόσο, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, δεν αποκλείεται να έρθουν αλλαγές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments