Ελλάδα

Πανελλήνιες 2018: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου οι αιτήσεις

Πανελλήνιες 2018: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου οι αιτήσεις
Οι πανελλήνιες εξετάσεις αναμένονται να ξεκινήσουν κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Στην τελική ευθεία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις φαίνεται πως μπαίνουν οι μαθητές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Το διάστημα για την υποβολή της αίτησης των υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις φετινές εξετάσεις, προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2018. Αυτό αναφέρεται σε εγκύκλιο του αρμόδιου για τις εξετάσεις, Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Αγγελόπουλου.

”Στο ίδιο διάστημα (δεύτερο δεκαπενθήμερο Μαρτίου) οι υποψήφιοι/ες (μαθητές/ριες και απόφοιτοι) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, θα πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά δικαιολογητικά στο Λύκειό τους”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Να σημειωθεί, ότι οι υποψήφιοι/ες για το 10% των θέσεων χωρίς νέα εξέταση δεν υποβάλλουν αίτηση, αλλά κατευθείαν μηχανογραφικό δελτίο. Εάν επιθυμούν εισαγωγή σε Στρατό, Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΑΕΝ, υποβάλλουν σχετική αίτηση στο αρμόδιο Υπουργείο και συμμετέχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεων. Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν κατά τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, όπως και την περυσινή χρονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments